Diensten

Een degelijke boekhouding is niet alleen onmisbaar voor iedere ondernemer, maar ook wettelijk verplicht. Door middel van de boekhouding kunt u de prestaties van uw onderneming beoordelen en elk jaar aangifte voor de Inkomstenbelasting doen. Aangifte voor de Omzetbelasting (BTW) is zelfs verplicht elk kwartaal: het is dus zaak dat u de cijfers dan paraat hebt.

REFF kan voor u de complete boekhouding verzorgen en u helpen met de aangiftes Inkomstenbelasting en Omzetbelasting. Wilt u liever meer zelfstandig de boekhouding verzorgen maar heeft u hulp nodig bij het starten hiervan? REFF voorziet u graag van advies en hanteert een gunstig tarief.

Nederland heeft tal van fiscale regels die het drijven van een onderneming een stuk complexer maken. Maar, veel van die regels kunnen in uw voordeel worden toegepast. REFF kijkt voor u naar de mogelijkheden

Neem contact op voor een eerste gesprek. Gevestigd in omgeving Delft? Dan komt REFF graag bij u langs. Tarieven zijn afhankelijk van het type onderneming en de complexiteit van de boekhouding.